Poitiet kigger i udlandet efter røverne

Glostrup: Københavns Vestegns Politi kalder morgenens røveri mod pengetransportvirksomheden Loomis i Glostrup for professionelt.

– Det er et professionelt og voldsomt røveri, siger politiinspektør i Københavns Vestegns Politi Bent Isager-Nielsen, som påpeger, at der nu henstår en stor efterforskning på lokalt, nationalt og internationalt plan.

Det faktum at de to flugtbiler, der blev fundet i Hvidovre og Ishøj, begge havde polske nummerplader og den professionalitet røveriet var udført med, får politiet til også at kigge ud over landets grænser i et forsøg på at finde gerningsmændene.

Politiet har kontaktet svensk politi, der har haft flere røverier med samme fremgangsmåde og hvor røverne også har benyttet afledningsmanøvre med blandt andet partisansøm og bomber under flugten.

Af Rolf Larsen