20. april 2024

Maribo: En 20-årig mand fra Holeby blev fredag dømt for sex med mindreårige, brandstiftelse og udbredelse af børnepornografiske billeder. Det skriver Folketidende.dk.

I august sidste år, kørte den 20-årige rundt i Maribo sammen med en gruppe mindreårige og forsøgte at sætte ild på bl.a. DK-tanken og en fabrik i Maribo. Brandstiftelserne foregik ved at der blev kastet molotovcocktails.

Hjemme havde den 20-årige over 2.000 billeder og mere end 500 videosekvenser der viste børn i alderen 3 – 17 år der i samleje eller anden kønslig omgang. Han erkendte at han havde delt 1.294 af filerne med andre internetbrugere.

Den 20-årige erkendte, at han havde været urerlig overfor en 14-årig dreng i sit hjem i Holeby. Han erkendte ligeledes, at han havde haft kønslig omgang med en dreng, der netop var fyldt 12 år.

Siden anholdelsen været underlagt mentalundersøgelse. Efter indstilling fra Retslægerådet blev den 20-årige erklæret sindssyg i gerningsøjeblikket.Han blev derefter erkæret uegnet til fængselsstraf og blev i stedet henvist til psykiatrisk behandling med tilsyn af kriminalforsorgen.

Den 20-årige modtog dommen.

– rl

Læs også: