Politiet beder om hjælp i drabssag
Bagsværd: Københavns Vestegns Politi beder offentligheden om hjælp i sagen om drabet på en 57-årig psykisk syg mand på bocentret 'Ringbo' i Bagsværd.

"PrivatPolitiet vil gerne høre fra folk der har oplysninger om motiv, kendskab til den dræbte, hans færden og adfærd i tidsrummet fra torsdag den 21. februar kl. ca. 13.00 til fredag den 22. februar i år.

Den dræbte er den ugifte 57-årige Helge Konrad Højerup, som boede på på bocentret Ringbo, Granvej 14, administrationsbygningen, 2. sal, lejlighed 8, 2880 Bagsværd.

Han blev fundet død i sin lejliged fredag den 22. februar kl. 20.30 af personalet på bocentret.

Helge Konrad Højerup var i behandling med metadon, efter tidligere misbrugsproblemer og ved de indledende lægelige undersøgelser blev der ikke konstateret noget mistænkeligt.

Men ved et retslægeligt ligsyn i mandag blev dødsmåden og -årsagen ikke klarlagt, hvorfor afdøde blev obduceret på Retsmedicinsk Institut tirsdag.

Ved opduktionen blev det konstateret, at den afdøde sandsynligvis er blevet dræbt ved kværkning med et kraftigt greb om halsen. Politiet satte derfor en drabsefterforskningen i gang.

Politiet har en formodning om at drabet har fundet sted i lejligheden på Granvej.

Helge Konrad Højerup, der var forholdsvis selvhjulpen og boede alene i sin lejlighed, blev sidst set af personalet torsdagden 21. februar klokken ca. 13.00. Efter det tidspunkt har politiet ingen sikre oplysninger om hans færden.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes på telefon 43 86 14 48.

– rl

123456789