29. marts 2024

Køge: En kvinde og hendes far blev mandag middag truet af en ung mand, da de var ude og gå en tur.

Den 45-årig kvinde kom sammen med sin far der sidder i kørestol, gående på cykelstien på Lykkebækvej uden for Køge Sygehus.

Under gå turen mødte de en gruppe unge mennesker og på et tidspunkt henvendte en af de unge sig til kvinden og sagde at hun skulle give ham penge til bussen og han gentog sit krav.

Kvinden kiggede på gruppen af unge og spurgte hvad de havde gang i, hvorefter to piger trak den truende unge mand væk og sagde at han skulle lade kvinden være.

Derefter forsatte kvinden og hendes far mod sygehuset.

Midt- og Vestsjællands Politi betegner episoden som et røveriforsøg.

Kvinden beskrev overfor politiet den unge mand som værende ca. 13-16 år, dansker, ca. 165 cm høj, almindelig af bygning, små øjne og med rødt/brunt hår i en flot mørkerød farve. Han var sammen med to indvandrerpiger og 2-3 indvandrerdrenge. Bortset fra de to piger der havde trukket den unge mand væk og sagt han skulle lade være, havde gruppen havde forholdt sig passivt og ikke været involveret i røveriforsøget.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, eller nogle af de unge fra gruppen. Politiet kan kontaktes på telefon 114 eller 46 35 51 14 48.

– rl