Guldsmed udsat for tyveri
Ishøj: To mænd begik tyveri mod Guldsmede i Ishøj Bycenter kort før middag onsdag.

De to mænd var kommet var gået hen til en udstillingsmontre, hvor de knuste en rude. Derefter lagde de tyvekosterne i en rød/hvid plasticpose og forsvandt fra stedet.

Gerningsmændende beskrives som:

A: mand, lys i huden, spinkel af bygning. 175-180 cm. høj, iført sort hue, hvid striktrøje med lynlås og hætte ført over huen. Sort rib ved håndled og hofte. Blå cowboybukser og brune sko med hvid snørre. Han bar på en hvid plasticpose med rødt mønster på. Han havde mørke solbriller og hvidt tørklæde for munden. Han bar hvide handsker.

B: mand, lys i huden, spinkel af bygning, ca. 175 cm. høj, iført hvid hue med sort kant. Hvid skrift på den sorte kant bag på huen. Hvid hættetrøje under en sort Bullrot trøje med logo på mave og ryg. Hætten hang ud over trøjen bag på, hvide handsker, blå slidte cowboybukser og hvide kondisko.

– po

123456789