29. marts 2024

"PRValg 07: Netavisen Sjællands reporter fortæller fra et propfyldt Pumpehus, at stemningen er meget høj og at SF's valgfest formentlig er den mest populære i byen i aften.

Hundredvis af mennesker står foran Pumpehuset og håber på at få lov til at komme ind til festen. Men indenfor er der kun plads til 600 gæster.

Da SF's formand Villy Søvndal ankom til festen blev han mødt med begejstrede tilråb, klapsalver og taktfast 'Villy! Villy! Villy!'

Da han fik ordet slog han fast, at det var en historisk aften.

– Vi har skrevet historie i aften!, sagde SF's formand i sin tale og blev hilst af begejstrede tilråb fra festens deltagere.

– SF har større muskler. Det kan godt være, at man ikke kan se det, men tag ikke fejl. SF er et parti, der er fyldt af begejstring, sagde Villy Søvndal.

– Mennesker fra alle steder i samfundet. Unge, gamle, lavtlønnede og højtuddannede. Folk, der har set SF som det samlende projekt, håbet om ægte fornyelse i samfundet. Derfor har vi vundet det her valg, fortsatte han.

Villy Søvndal takkede partimedlemmerne og støtterne for hjælpen i valgkampen og roste både Anders Fogh Rasmusssen og Helle Thorning-Schmidt for en god valgkamp.

-po