23. april 2024

Valg 07: Ekstra Bladet skriver idag, at Henrik Sass Larsen (S) spionerede for venstre under forrige folketingsvalg i 2005.

Ekstra Bladet skriver, at Henrik Sass Larsen videregav fortrolige oplysninger til Venstre, hvis ministre løbende blev informeret om socialdemokraternes hensigter.

Ifølge Ekstra Bladet har Jens Rohde, der tidligere var politisk ordfører for partiet Venstre bekræftet historien overfor avisen.

Henrik Sass Larsen kalder selv historien for en løgn og en smædekampagne.

Socialdemokraternes gruppeformand Carsten Hansen mener at det er en historie plantet af Venstre:
– Der er intet om den sag. Det er fri fantasi fra en falleret fantast, der nu åbenbart bliver brugt for at kaste smuds på Socialdemokraternes ledelse. Det sker i en situation, hvor Venstre åbenlyst er dybt frustrerede over valgkampens udvikling. Det er, så vidt jeg kan vurdere, nærmest uden fortilfælde i nyere politisk historie, at den slags beskyldninger bringes i anvendelse for at holde fast på regeringsmagten, siger Carsten Hansen.

Jens Rohde sendt hjem
Jens Rohde blev lørdag formiddag sendt hjem fra sit arbejde som direktør i TV2/Radio. Det skete for åben skærm, da den konstituerede direktør i TV 2, Anders Kronborg blev interviewet til TV2/News:

– Det her er en brøler. Han går ikke ak