Ukendt mand dræbt i trafikuheld
Stevns: Lokalpolitiet i Køge efterforsker i øjeblikket en sag, hvor en mand tirsdag aften kl. 22.00, blev påkørt af en bil på Stevnsvej ca. 50 meter vest for Nørrehusvej i Frøslev på Stevns.

"Foto:Det var, ifølge politiet, umuligt for den 39-årige bilist at undgå at påkøre manden, da han gik ude midt på kørebanen.

Manden blev slynget gennem bilens forrude og blev dræbt på stedet. Ved ulykken mistede den dræbte sin ene fod, der først senere blev fundet af en polithund i nærheden af ulykkesstedet.

Manden havde ingen papirer på sig, så politiet ønsker hjælp til at identificere manden.

Den afdøde beskrives som: Mand, mulig af sydlandsk afstamning, ca. 170 cm. høj, 50-65 år, alm. af bygning, gråsprængt hår. Iført en brun sweatshirt samt termojakke med firmalogo bag på

Politiets efterforskning har vist, at en person, der passer på signalementet af den nu afdøde, er set i Rødvig og i Store-Heddinge i løbet af tirsdagen, Flere bilister har oplyst, at de har bemærket en mand, der passer på signalementet, der er set gående langs landevejen.

Ifølge politiet måtte en kvindelig bilist undvige uden om manden, der pludselig stod på vejen, en halv time tidligere. Umiddelbart efter ulykken hældte politiet til den teori, at der var tale om selvmord, men der kan ligeså godt være tale om andre årsager til, at den manden gik midt på vejen.

Lokalpolitiet i Køge vil meget gerne høre fra vidner, der kan komme med oplysninger om den pågældendes identitet eller eventuelt et opholdssted. Ring til 114 eller 56651448

– rl

123456789