Politimand stukket i brystet med kniv
København: En politimand blev søndag aften reddet af sin notesblok, da en psykisk syg mand stak ham med en kniv.

"Arkivfoto: Politiet blev sendt til Stengade hvor en 42-årig psykisk syg mand smed ting ud fra altanen til sin lejlighed. Manden opholdt sig i lejligheden sammen med to børn på 5 og 7 år, som han ikke ville udlevere til deres plejeforældre, efter at han havde haft lovligt samvær med børnene.

Det blev besluttet at skaffe sig adgang til lejligheden med den fornødne magt, og mens politiet var ved at opbryde hoveddøren, blev den pludselig åbnet af gerningsmanden, der bevæbnet med en kniv overfaldt den politimand, der stod forrest på reposen.

Manden sprang frem mod politimanden og stak ham med kniven i hjerteregionen. Politimanden, der ikke var iført en såkaldt

123456789