11 adresser ransaget i anti-terroraktion
Terror: Politiet ransagede i nat 11 adresser i Københavnsområdet, i forbindelse terrorsagen, hvor otte personer er sigtet for at planlægge terroraktioner.

Der blev foretaget ransagninger på adresser i Albertslund, Vanløse, Hvidovre, Ishøj, på Nørrebro, Amager og i Københavns Nordvestkvarter.

Bl.a. blev der ifølge Netavisen Sjællands oplysninger foretaget ransagninger i en lejlighed på Landlyststien i Ishøj, i Rebslagerporten nr. 11 og en lejlighed på Glasvej nr. 8 i Københavns Nordvestkvarter.

Ifølge PET har gruppen anskaffet forskellige materialer der kan anvendes til fremstilling af sprængstof. Det var formentligt derfor at beboerne i ejendommen på Glasvej 8, blev evakueret i nat i forbindelse med ransagningen.

Af Rolf Larsen

Læs også:
123456789