28. marts 2024

Sport: Det var en øretæve af dimensioner, som de danske spillere måtte indkassere ved aftenens semifinalekamp mod Polen.

Selvom det danske publikun igen havde indtaget deres pladser på tribunerne og forsøgte at heppe deres helte til sejr, så lykkedes det langt fra danskerne at komme i nærheden af en plads i finalen.

De polske spillere var de danske fysisk overlegne og holdt uden problemer danskerne væk fra bolden – og dermed også væk fra målchancerne.

Selv på tilskuerpladserne fik de polske fans overtaget, selvom de danske var i kæmpe overtal.

Ved halvleg var stillingen 5-0 til polen, men det skulle blive meget værre.

Et dansk selvmål midt i anden halvleg viste, at de danske spillere ikke havde mere i sig. Et minut før tid scorede Ken Bell Rasmussen med nr. 9 på ryggen det enlige danske mål.

Kampen endte 12-1 til Polen, der dermed skal møde Skotland i finalen lørdag. Men inden da skal Danmark spille om bronze mod Liberia.