26. april 2024

Det danske hold vandt over Irland ved VM i Fodbold for hjemløse

"foto:
Danmark vandt over Irland i åbningskampen. Foto: Rolf Larsen

Sport: Spillerne på det danske hjemløse-landshold fik en drømmestart da de mødte deres irske modstandere i åbningskampen ved VM i fodbold for hjemløse.

I kampens første minutter, så det ellers ud til, at de irske spillere kunne være farlige. Efter blot et par minutter var Irland foran 0-2.

Med et godt sammenspil fik danskerne sat sig på kampen og med tre hurtige skud på mål fik de bragt sig foran 3-2. Men kort før halvlegen, udlignede Irland til 3-3.

I anden halvleg fortsatte det gode danske spil og det bragte Danmark foran 6-3, indtil Irland kort før tid scorede.

Kampen sluttede 6-4 til Danmark.

Næste kampe med det danske hold spilles mandag kl. 12.40 hvor Danmark møder Ungarn og kl. 16.40 skal de danske spillere møde deres modspillere fra Kyrgyzstan. Der er gratis adgang til alle kampene ved Homeless World Cup der spilles på Rådhuspladsen i København.