300.000 skattekroner til professionelt cykelløb
Sport: De fire sjællandske kommuner: Slagelse, Næstved, Ringsted og Vordingborg har tilsammen betalt ca. 300.000 kroner for at blive en del af det professionelle etapeløb Post Danmark Rundt. Det fortæller DR P4 Sjælland.

Oven i det beløb kommer udgifter til trafikale forhold og til festlighederne i forbindelse med løbet.

Selvom cykelsporten i disse dage har været ramt af den ene skandale efter den anden, mener Ringsteds Borgmester Niels Ulrich Hermansen (V) at de 65.000 kroner det har kostet at få løbet til Ringsted, er godt givet ud.

– Det er først og fremmest en god måde at markedsføre Ringsted på. Men samtidig kan vi jo se, at der i cykelsporten er en vilje til at få ryddet op i de problemer, der er, siger borgmesteren til DR P4 Sjælland.

Post Danmark rundt køres den 1.-5. august. Den første start på sjælland er lørdag d. 4. august i Skælskør.

– rl
123456789