19. april 2024

Engelsk kapitalfond har købt BonBon-Land

Home-Olstrup: BonBon-Land samt indendørsattraktionen Fantasy World i Holme-Olstrup blev mandag solgt til underholdningskoncernen Parques Reunidos, der ejes af den engelsk kapitalfond Candover.

Den nu tidligere ejer Michael Spangsberg har ønsket at hellige sig andre opgaver.

– BonBon-Land er på kun 16 år blevet en etableret firestjernet turistattraktion samt en sund forretning, og med Parques Reunidos, der er eksperter i familieunderholdning som nye ejere, åbner der sig mange innovative muligheder for fremtiden, siger Michael Spangsberg.

– Det er derfor med stolthed og glæde, men samtidig også med vemod, at jeg sælger forlystelsesattraktionerne. Det har været en svær beslutning, da parken, gæsterne og gode medarbejdere i mange år har været en stor del af mit liv. Men jeg er også meget glad for at, det er Parques Reunidos, der er de nye ejere, da dette er med til at sikre mit BonBon-Land og den nye indendørs attraktion Fantasy World langt ind i fremtiden, slutter Michael Spangsberg, der fremover vil koncentrere sig om kakao – og kaffevirksomheden Eurogran i Kalundborg og i Storbritannien.

BonBon-Land og Fantasy World bliver en del af Parques Reunidos underholdningsunivers, der tæller 4 forlystelsesparker, 10 zoologiske haver og safariparker og 11 vandlande samt 2 svævebaner, som hovedsageligt er placeret i Europa.

– Temaparken BonBon-Land skal fortsat huse det kendte BonBon univers i fremtiden. Men der bliver helt sikkert tilført flere familieoplevelser, end vi allerede har i dag, så både BonBon-Land og Fantasy World kan fortsætte den gode udvikling og stadig forbedre sine muligheder i konkurrencen om at give gæsterne de sjoveste oplevelser