Mand overfaldt parkeringsvagt og betjente

Helsingør: En 33-årig mand optrådte torsdag eftermiddag truende overfor en parkingsvagt i Klostergadei Helsingør. En politipatrulje var hurtigt fremme, hvor de tog kontakt til både parkeringsvagten og den 33-årige mand.

Parkeringsvagten, en dame på 60 år, forklarede at den 33-årige havde været truende overfor hende og at han havde skubbet hende i brystet og forsøgt at tage blokken med parkeringsafgifter fra hende.

Den 33-årige nægtede at oplyse navn m.v. til betjentene og var overhovedet ikke samarbejdsvillig. Da han fik oplyst, at han ville blive anholdt hvis han ikke gav sine oplysninger til politiet, fik det ham til at lægge sine solbriller og tømme sine lommer på jorden, hvorefter han gik truende frem mod betjenten.

Betjentene skønnede, at manden ville have en fysisk konfrontation, hvorfor de tog fat i hans arme for at anholde ham, men han forsøgte at vriste sig fri, hvilket resulterede i, at de alle 3 væltede ned på jorden. Manden var så voldsom at den ene betjent mistede sit greb. For at beskytte sin kollega og stoppe volden, tildelte han den 33-årige et slag med staven på højre baglår. Det fik manden til at falde til ro.

Manden blev taget med til politstationen i Helsingør og sat i detentionen.

Han er nu blevet sigtet for vold mod tjenestemand.

– rl