Spredt ballade på Nørrebro

Kun få uroligheder i løbet af en ellers fredelig lørdag dag og nat.
Af: Poul Nielsen og Rolf Larsen

Købenahvn: Det har været en forholdsvis rolig nat i København sammenlignet med de foregående to nætter. Aftenen begyndte med afslutningen af en fredelig demonstration, der om eftermiddagen var gået fra Enghaveplads og Christiania via Rådhuspladsen til Nørrebro Parken.

Omkring kl. 22.00 samledes en gruppe på 300-500 aktivister og sympatisører ved Nørrebro Hallen. Ifølge politiet begynder aktivister at samle containere og der kastes kanonslag -hvorfor politiet vælger at opløse forsamlingen.
Aktivisterne siver rundt i kvarteret i mindre grupper.

Kl. 23.30 Meddeler politiet at der i området omkring Guldbergsgade og Arresøgade kastes med sten mod politiet og der meldes om brand i container på Hellebækgade, og på Rolfsvej har man trukket containere ud på gaden. Politiet oplyser at der på Bjelkes All