Jul i Tivoli
Julehygge og magi i Tivoli

Julen står snart for døren og Tivoli har slået portene op for Jul i Tivoli. Det er efterhånden blevet en tradition i mange familier, at besøge Tivoli i julen.

Foto: Tivoli
Snegloben i Tivoli. Foto: Tivoli

Gigantisk sneglobe
I Bobplespringvandet foran Nimb er der opsat en gigantisk sneglobe. Den er syv meter høj og syv meter i diameter, inden i snegloben er et tredimentionelt eventyrslot.

Forlystelserne er åbne
Alle Tivolis forlystelser er åbne og der er også de særlige forlystelser: Svingkarrusellen, Musikkarrusellen, Den kinesiske lygte og Nissetoget.

Boder og julehandel
Jul i Tivolis små landsbyer summer af liv, når mere end 70 stadeholdere rykker ind med deres store udbud af pynt, gaver, delikatesser, mad og drikkevarer. Også alle de velkendte Tivoli-restauranter byder velkommen. Rejemadderne er skiftet ud med traditionelle julelækkerier.

Masser af underholdning
Der er masser af underholdning i Tivoli. I Koncertsalen opføres Aveny-T’s Hip-Hop udgave af ‘Nøddeknækkeren’, den 13. december er der Luciaoptog med ca. 100 piger fra københavnske pigekor, der er Tivoligardens Parade onsdage, lørdage og søndage og Tivolis Nisseband spiller festlige julemelodier lørdage og søndage.

– rl

123456789