27. april 2024

Det er nemt og fuldt lovligt, at købe blå ‘politiblink’.

Et blåt ‘politiblink’ af den type som den falske betjent kører rundt med på de sydsjællandske motorveje, er nemt og fuldt lovligt at købe her i landet.

Netavisen Sjælland har været inde i flere forretninger og besøgt flere steder på internettet hvor disse blink kan købes.

Bl.a. har den store biludstyrsforretning THansen blinkene stående på hylderne, både i sine forretninger over hele landet og i sin internetforretning – lige til at få sendt hjem med posten. En ekspedient i en Thansen butik Netavisen Sjælland snakkede med, og som ønskede at være anonym, fortalte at det oftest var “unge brian’er” der købte de blå ‘politiblink’

– Det er vist mest for at kunne ‘fyre det af’ og have det sjovt, når de er sammen med vennerne, fortalte ekspedienten.

En internetside som sælger diskotekslamper til privatbrug, havde ligeledes de blå blink i sortimentet og kunne levere til døren i løbet af en par dage.

Vi fandt blinkene til priser fra 99,- til 299,- kr. og alle var de udstyret med magneter i bunden, så de uden problemer kunne sidde fast på bilens tag.

Det er som sagt ikke ulovligt at købe, sælge eller besidde et ‘politi’ blink, men det er ikke tilladt at udgive sig for myndighedsperson. Hvis man udgiver sig for at være politibetjent kan det give op til 6 måneders ubetinget fængsel.

– rl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.